jobbigt

Jag ska inte skriva ut allt på bloggen för det här är privat, men jag har en sjukt jobbigt period just nu, orkar knappt med vardagen, så ni får ha lite förstålse för den usla uppdateringen. Jag ska kämpa på och se vart jag hamnar sen, ska försöka hålla bloggen uppdaterad också, för er skull.
 

Läkaren.

Påväg till läkaren nu. Ska kolla upp vad som är fel med mig. Hejdå.

.

Det spelar inte längre någon roll. Jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll.
 
 

Min sista gnista hopp var att synas att bli sedd.


Glögg, pepparkakor, trolltider och mensvärk.

Sitter och myser med Lillebror och Fredrik och kollar på trolltider.
Dagen har varit bra, drog hem tidigare för att jag hade sån sjuk mensvärk, så dom fick komma och hämta mig så drog vi till max käkade och nu hemma, mys fredag!
Hörs senare babes!
 

Hänger du här ofta eller?

Tjabba!
 
Ska strax dra på träning och sen blir det hem direkt och sova!
Freeeedag imorgoooon! Sååå skööönt! Tror att jag bara tar en lugn helg, lite egentid liksom, kan behövas för min del! Tråkigt inlägg det här vart men har verkligen inte gjort något idag och jag har egentligen ingen lust att träna för att jag är så trött men jag kämpar! No pain, no gain.
 

Glitter och citat

 

Nytt i gardroben.

 
Älskar verkligen jeansen! Dom sitter perfekt! storlek xs men lite stora i midjan men perfekta på benen och över rumpan!

Tjabba tjena hallå!

Kom nyss hem efter en liten runda i farsta med Emelie.
Det var myspys, vi kollade kläder, käkade, fikade och jag fick till och med hem mig lite grejer!
Eftersom att jag sparar var det ju inte så kul för plånboken men ack så nöjd jag är!
 
Ni får se grejerna lite senare för nu ska jag städa rummet och sen bestämma outfit för imorgon!
PUSS
 

Lite kvällsbilder

Tog några pics nu på kvällskvisten, säg gärna vad ni tycker.
 
 
Ni får ursäkta mörka bilder.

ja.

Okej jag borde inte låta det här gå ut över bloggen, men jag mår verkligen piss. Så glada inlägg kanske ni inte får, men ni får inlägg i varjefall, haha!
 
Men som sagt, jag färgade håret igår, vet inte hur många gånger jag har fått förklara varför det blev som det blev, men here we go again. Jag tänkte färga blå dipdye men smart som jag är tänkte jag inte på att jag är ginger så färgen vart typ häxgrön, så jag skulle färga över det med den rosa färgen jag hade kvar från förra färgningen, dock färgade jag för långt upp mot hårbotten och nu ser det ut som att jag har utväxt. Så, där har ni. Jag kan leva med det här, det ser coolt ut. Men jag bryr mig för mycket av vad andra tycker..
 
 
Nej håret är inte gult, det ser bara ut så i ljuset.
 

Ledsen

Ledsen för att jag inte blogga igår och så men jag hade annat för mig.
Jag färgade håret, det vart kaos men helt okej ändå, ser lite coolt ut, synd bara att folk som kommentera och garva åt det. TACK SOM FAN.
 

Nu har jag typ precis kommit hem dagen har varit usel och jag mår piss, ni kanske får nått mysigt emo inlägg senare, vi får se, ledsen för det här, men allt är fucked up och kaos. Hejdå.

shopping från London

 
Glömde ta bild på mjukisbyxorna så ni får bilden från hemsidan istället ✌


Godmorgon!

Ligger i sängen och kollar på sex and the city och myser med pepparkakor och glögg, kärlek på hög nivå!
 
Igår vart det lite misslyckat, jag mådde skit underkvällen så jag låg bara i soffan medan resten käkade middag och snackade, vi åkte hem runt halv 12 och jag sov hela tiden. Så det var väll inte så lyckat.
 
Idag ska ni få bilder på det jag köpte! PUSS
 

Outfit

Nu drar vi på 1 årskalas och sen middag hos farmor och farfar! PUSS
 
 
Ni får ursäkta min otroliga mupphet.

middag hos farmor och den farfar.

Ikväll blir det middag och farmor och farfar! Trevligt trevligt, kommer inte hem ikväll heller tror jag, vilket suger otroligt hårt. För jag vill sova i min egen säng. Ni vet det där med mamma längtan att man längtar efter morsan och så, det har jag fast till min säng, min one and only kärlek ♥
 
Jaja, ska försöka komma på en bra outfit och sen fixa miiigg, måste städa rummet också.. ser hemskt ut, fyfan. Alla kläder ligger på golvet. Så blir det när jag har varit utomlands! Men nu måste jag sätta igång om jag ska hinna! PUSS!
 

Jul, mysiga jul ♥

Alltså, det är sjuuuukt hur mycket jag längtar efter jul! Mysiga kläder, mysig brasa, mysig film, massa lussebullar, massa glögg, massa snö, massa mys.
 

Julmys

Kom nyss hem, varit i farsta och lekt runt lite med wilma, först satt vi på expresso house i 2 timmar och bara pratade och skrattad. Fast allra först var det ju skola, det var kul, aa fast nä, men efter det drog vi till Matilda och  mös med hennes alla djur, lolololol. Men det har varit en rätt bra dag, lite stressigt i skolan igen dock, men jag överlever.
 
Måste tvätta alla grejer från london och städa rummet sen kan jag visa alla grejer jag köpt. PUSS.
 

Jag följer dina gnistor under tunga moln, jag vet exakt vart du ska gå.


so sorry.

 
Ledsen att jag inte bloggat på så länge, men jag har varit så trött och haft så mycket i skolan att jag inte haft tid eller orkat, men det vart en liten spontan resa till London från lördag till igår med moster, mamma och mormor. Vi shoppade en massa! eller i varjefall jag! Var skönt att komma bort lite men är dock otroligt trött idag eftersom att jag kom hem 2 på natten och sen vidare till skolan vid 8, så jag har inte orkat så mycket och börjar få feber, great!
 
Sitter i varjefall nu och julmyser med lussebulle, glögg och how i met your mother, alltid lika mys!
Blir skola imorgon för jag har engelska redovisning, kommer gå och lägga mig tidigt dock.
 
Ni får se grejerna jag köpt senare!
Vi hörs!
 
 

Ulf

Ulf är stilig! Alla haffar!!!!


Godmorgon!

Vaknade halv 9 och började göra frukost och mös ner lite i soffan, idag kommer det inte hända någonting, en helt lugn och chill dag! Känner att jag börjar bli alldeles för trött, hela tiden, så ska ta och kolla upp det och alla andra problem min kropp ha just nu, haha, tänk att jag aldrig kan få vara helt frisk.. Jaja, vi får höras senare!
PUSS
 

Middaaag

Vart en jätte lång dag med massa tågåkande, så är suuuuper trött och tror jag börjar bli sjuk också, skakar helt otroligt mycket och fryser mest hela tiden, vilket suger rätt hårt.
Var i varjefall jätte skönt att komma hem och väl hemma drack vi glögg, käkade pepparkakor och lyssnade på julmusik. Herreguuudd vad jag längtar efter jul! Så mysigt att vakna upp och allt skulle vara vitt! Hoppas verkligen på snö iår!
 
Nu är middagen klar också! Hörs!
 

En obehaglig distans en konstig känsla nånstans Det känns tomt - eller hur?



Förlåt...

Jag vet att jag inte bloggat på nån dag, men jag orkar verkligen inte, har varit så himla trött dom senaste dagarna, så jag kommer tillbaka när jag är hemma igen, så skulle gissa på typ söndag, förlåt för det. PUSS!
 

RSS 2.0