Julaftons outfit


 
Klänning - Sytt själv / skärp - gjort själv / Armband - Indiska / Klocka - Rolex

Vi skulle klara vad som helst, vi skulle aldrig säga nej.



Ipad och massa filtar.

 
Ligger i sängen och kollar på how i met your mother, på min älskade apple tv ♥
Idag är det bara en slapp dag, ligga hemma, mysa osv. Ni ska även få min outfit för gårdagen!
PUSS

Julafton och 24 december.


Alla mina tankar kretsar omkring sjuka saker.


Man skjuts i ryggen om man flyr.


Glögg och snö


I en värld av idioter står han först i kön.

 
 

Home

Idag efter skolan så drog jag, Daniel, Wilma och Ossian till farsta. Vi hade det chill, sprang runt lite och köpte julklappar. Vi drog in på jack and jones och jag tog fram massa kläder till daniel och ossian som dom skulle prova, vart skit snyggt! hihi.
 
Imorgon har jag hkk prov så måste upp as tidigt, men jajaja. 
PUSS
 

Tänk om det där var vi...


Senast på instagram


Skärpa sig

Nej nu får jag ta och skärpa mig, jag vill blogga, det är kul att blogga, men jag har inte tid och så händer det så sjukt mycket i mitt liv just nu. Så det är lite svårare då. Men jag måste börja fota igen och ta tag i livet, jag får börja ta med mig min reserv kamera om jag ska någonstans, så att jag får några bilder tagna nångång och då får ju ni biler också, win, win ju!
 
Men så jag ska bättra mig så hörs vi!
PUSS
 
Bild från typ förra sommaren.

Tja!


Dream it, wish it, do it.


Varm choklad och snö kaos

Kom hem halv 6 imorse efter att ha suttit på en buss hela natten eftersom att alla flyga var inställda, jag somnade dock om när jag kom hem och vaknade vid 12 igen. 
 
Sitter just nu i köket med Fredrik och chillar lite, dricker varm choklad och planerar maträtter. Idag blir nog en ''ta-hand-om-mig-själv-dag''. Ska bara orka städa rummet...
 
PUSS
 

Mycket

Händer så sjukt mycket i mitt liv just nu, sitter nere på ett hotell i ystad för ett akut besök hos pappa, åker hem ikväll och då får jag försöka fortsätta med livet. Jag vill verkligen bara stänga av allting men jag vet att det inte blir bra av det, så jag kämpar på.
 

Farsta

Drog in till stan direkt efter skolan igår och träffa ludde, sara, wilma och Matilda, vi chillade runt lite och sen drog jag hem vid typ 9 och somnade direkt idag har jag bara varit hemma, målat i några timmar och ska nu iväg till farsta med mamma, skulle egentligen på en julmarknad med lite vänner idag och jag orkar verkligen inte, så det blev hemma istället. Mys.
 
Längar bild i jockisjackan.

1 december 2012

 

RSS 2.0